MALATYA / YEŞİLYURT - Fevzi Çakmak İlkokulu

Fevzi Çakmak İlkokulu

Hatunsuyu Caddesi Kaynarca Mahallesi Çaldıran Sokak No5 Yeşilyurt / MALATYA
Vizyon
Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.
Misyon
Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de göz önüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel öğesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.
Kalorifer (Fuel-Oil)
ingilizce
Ulaşım
Belediye Otobüsleri ve Münibüsler İle Ulaşım Sağlanıyor. (Çarmuzu ve Hatunsuyu minibüsleri)
yok
Malatya / Yeşilyurt / Hatunsuyu Caddesi / Kaynarca Mahallesi / Çaldıran Sokak
İl Merkezine 5 Km Uzaklıktadır.